Ton de Rooij Verf - Spuiterijen

Behangers Zoeterwoude
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Europaweg 1 A Kaart
Plaats
2381 GR  Route Zoeterwoude
Telefoon
071 580 2491
E-Mail
kleur@tonderooij.nl
Twitter
@spuitalles
Website

Informatie

Van oudsher wordt er veel zorg besteed aan een fraai interieur. Of het nu om een meubelstuk, om een keuken of om deuren gaat, steeds wordt veel moeite gedaan om alles als nieuw te laten blinken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude kast, complete keuken, meubels of deuren vakkundig te laten behandelen in een door u gewenste kleur. In onze moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles behalve auto's zoals keukens, deuren, kasten en meubelen. Maar ook voor de interieurbouw maken wij de nodige meters. MDF, kunststof en metaal kan door ons voorzien worden van een kleur of een modern effect. Ons vakmanschap en de modernste apparatuur staan borg voor het door u gewenste resultaat. Een kleur kiezen is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Zeker als het gaat om een nieuwe kleur in uw interieur. Daarom maken wij gebruik van verschillende kleursystemen en bieden u zodoende een zeer uitgebreide keus in kleuren en kleurtinten. Wij maken gebruik van de volgende systemen: •RAL. •NCS. •Flexa. Wij maken uitsluitend gebruik van twee-componenten polyurethaan lakken. Deze industrielakken onderscheiden zich door een goede kras- en stootvastheid en natuurlijk de fraaie afwerking. Niet alleen de kleur, maar ook de soort afwerking kan het verschil maken. Of het nu gaat om zijdeglans, hoogglans of een structuurlak, bij ons is het allemaal mogelijk. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verbazen door de mogelijkheden. Paint Concept Store. Verf nodig? Naast onze spuiterij kunt u in onze Paint Concept Store terecht voor alle verf, kwasten en andere benodigdheden voor het schilderen in en om uw huis. Bovendien hebben wij een compleet assortiment spuitapparatuur voor thuisgebruik met de daarbij behorende verf, klaar om te gebruiken.

Ton de Rooij Verf - Spuiterijen is gevestigd op Europaweg 1 A . Het volgende wordt aangeboden: Behangers In Zoeterwoude zijn er 1 andere Behangers. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Gratis offerte, Bedrijven, Particulieren, Nee, architecten / ontwerpers, meubels, keuken, deuren, spuiten van interieuren, spuiterij, verf, Spuiten van meubels, deuren, kasten, Meubelspuiterij, Interieurspuiterij, Lakspuiterij.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Ton de Rooij Verf - Spuiterijen

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Behangers
0715802491 071-580-2491 +31715802491

Kaart Europaweg 1 A

Loading map...