Meester Café De

Bars Zoeterwoude
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Zuidbuurtseweg 57 Kaart
Plaats
2381 AE  Route Zoeterwoude
Telefoon
071 580 1537
E-Mail
info@demeesterzoeterwoude.nl
Website

Informatie

De Meester dankt zijn naam aan de geschiedenis van het cafégebouw. Diverse bovenmeesters van de Katholieke Jongensschool die er direct achter lag, woonden er. Het pand stamt uit 1868 en werd enkele jaren nadat de laatste bovenmeester vertrok, in 1993 omgebouwd tot café. Sindsdien geldt het in het weekend als plezierige pleisterplaats voor dorpsbewoners én passanten. Tot in de wijde omtrek is Café de Meester gekend om zijn gemoedelijke gastvrijheid. Van gezellige borrel tot onvergetelijk huwelijksfeest! Vriendelijk, gastvrij, eerlijk, sfeervol, flexibel…, het zijn slechts enkele van de vele karaktertrekken van het gemoedelijke Zoeterwoudse Café de Meester en de naastgelegen zalen. Een drankje in het weekend, gezellig eten op het terras, verjaardagsborrel, bruiloft, huwelijksfeest, receptie, kraamfeest, diner, vergadering of zakelijke bijeenkomst, vrijwel alles kan. Een enthousiast en jong medewerkersteam staat dagelijks klaar om het iedereen op elk moment naar de zin te maken. Het cafe kan dienen als sfeervol decor bij trouwplechtigheden voor kleine gezelschappen terwijl de zaal mogelijkheden biedt voor grotere gezelschappen. En als wij daarna jullie feest mogen verzorgen stellen wij onze trouwzaal graag kostenloos ter beschikking!

Meester Café De is gevestigd op Zuidbuurtseweg 57 . Het volgende wordt aangeboden: Bars In Zoeterwoude zijn er 1 andere Bars. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bruin café, Kroeg, Sportcafé, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen, Bier, Cocktails, Frisdrank, Koffie, Likeur, Sap, Speciaalbier, Sterke drank, Thee, Wijn, Borrelhapjes, Diner, Gebak, Lunch, Feestjes, Live muziek, Terras, Zitgelegenheid, Boerenkaas, Streekproducten, Gratis wifi, Opladen fietsaccu, Pinbetaling, Dorpscafé, Varkenshaasaté, Spronkburger, Weekendschotel, Vegetarische schotel, Maatwerk, Cappuccino, Koffie verkeerd, Espresso.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Meester Café De

Give stars

Openingstijden

zo:In de wintermaanden (oktober t/m april) vanaf 16:00 uur geopend

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Bars
0715801537 071-580-1537 +31715801537 0653415856 06-53415856 +31653415856

Kaart Zuidbuurtseweg 57

Loading map...