IJsboerderij de Jong

Ice Cream Scoops Zoeterwoude
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Weipoortseweg 98 Kaart
Plaats
2381 NJ  Route Zoeterwoude
Telefoon
071 580 1279
E-Mail
info@weipoorts-ijs.nl
Facebook
weipoortsijs
Website

Informatie

In de zomermaanden bent je van harte welkom in onze ijssalon. Uit eigen keuken bieden wij een uitgebreid assortiment ambachtelijk en puur bereid schepijs, room- en sorbetijs aan. Wij bereiden ons ijs met verse koemelk, die wij halen bij de boerderij van Firma Ammerlaan. Enkele smaken in onze ijsvitrine zijn: aardbeien, vanille, banaan, mango, framboos, bosvruchten, appeltaart (appeltaartsmaak met stukjes gekonfijte appel), koffie, chocolade, hazelnoot, kaneel, karamel, kokos, diverse yoghurtsmaken en vele variaties. Naast ambachtelijk schepijs hebben wij ook softijs, die volgens eigen receptuur is bereid. Naast al het ambachtelijke ijs kan je bij ons ook een heerlijk broodje eten met een verse jus d’orange. Wij hebben een kleine lunchkaart, want het blijft een ijssalon natuurlijk. Maar het brood wordt altijd vers afgebakken en het beleg bestaat uit heerlijke verse producten uit de streek. Ook de koffie met appeltaart mag natuurlijk niet ontbreken. De appeltaart wordt voor ons vers gebakken door Werkplaats om de Hoek in Oud Ade. Bij ons kan je lekker genieten tijdens een pauze van de fiets- of wandeltocht. Je kan zowel binnen in onze ijssalon, als buiten even rustig van je ijsje of koffie genieten, waarbij je een mooi uitzicht hebt over de polder. Voor de kinderen is er buiten een trampoline waar ze kunnen springen en binnen is er een leuk kinderhoekje met krijtbord en spelletjes.

IJsboerderij de Jong is gevestigd op Weipoortseweg 98 . Het volgende wordt aangeboden: Ice Cream Scoops In Zoeterwoude zijn er 1 andere Ice Cream Scoops. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Ambachtelijk ijs, IJscoupes, IJsjes, Roomijs, Schepijs, Softijs, Sorbet, Yoghurtijs, Bruidstaarten, Cappuccino, Espresso, Gebak, IJstaart, Koffie, Warme dranken, IJsboerderij, IJskar / ijscokar, Terras, Begane grond, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, IJssalon, verhuur ijscokar.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over IJsboerderij de Jong

Give stars

Openingstijden

ma t/m zo:Van half maart - eind oktober

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Ice Cream Scoops
0715801279 071-580-1279 +31715801279

Kaart Weipoortseweg 98

Loading map...